16 SEPTEMBER 2017 SELAMAT HARI MALAYSIA KERJA KERJA PEMASANGAN ENJIN EXCAVATOR KOBELCO MARK 111 6D22 TURBO #TEAM BETA

Kat sini pun Si Baju Kuning ada.hmmmm..One more just ignore about him.
TEAM BETA tidak semeriah TEAM ALPHA.
Cameraman sori nampak lutut dan tangan jer.abe din pomen serba serbi,mat lan joki Excavtor serba boleh,hujung skali tukang sibuk@along.
Masa ni duk sambung trek excavator.tercabut sat pin.

My Yellow Boy joki mat lan sedang angkut enjin untuk dipasang pada
My Green Boy.setelah dua minggu berehat sudah tiba masa beraksi kembali.
#FOR SALE MY YELLOW BOY EXCAVATOR KOBELCO SK310 MARK 111
#CALL FOR DETAIL
RM100K NEGO
COME & SEE TO BELIEVE
SORRY!!!!
Lupa nak perkenalkan.terima kasih kepada Apih DBV8533 kerana hantar enjin dengan selamat(sila cari dimana beliau)

Abe Din Pomen setia menunggu enjin.mungkin enjin yang sedang diangkut tu berkata pada abe din pomen
Engine:abe din i'm coming
Abe Din Pomen:come to me baby


Finally,sempat juga maaukkan enjin pada kedudukannya.
Xsempat pasang kipas dan ekzos untuk hidupkan.atleast enjin sudah siap digantung.tunggu 2 hari lagi kipas dari perak sampai 

You May Also Like

0 comments